Sexy
Classy
Dealerkwaliteit

...voor een eerlijke prijs

Bandenwissel met opslag€ 34,-

Bandenwissel

Heeft u zomer- en winterbanden en wilt u de banden laten wisselen? Daar helpen wij u graag bij. U kunt kiezen uit:

  • Bandenwissel met bandenopslag
  • Bandenwissel zonder bandenopslag
  • Alleen bandenopslag

Hoe lang duurt het?

Alleen het demonteren en monteren van de wielen duurt 30 minuten. Als de banden op de velg ook nog omgewisseld moeten worden, duurt het 1 uur.

Ons bandenhotel

Tijdens de winterperiode worden uw zomerbanden onder de juiste omstandigheden veilig opgeslagen in ons “bandenhotel”. Goed om te weten is dat de banden door ons verzekerd zijn tegen diefstal en brand. Voordat de banden worden opgeslagen, worden deze schoongemaakt zodat vuil geen kans heeft om in te vreten.

Enorme besparing

Doordat wij een ruime, eigen opslagruimte hebben kunnen wij bandenopslag tegen (erg) concurrende tarieven aanbieden. Bij Kwik Fit betaalt u alleen voor het opslaan al € 60,-. Bij Euromaster kost het wisselen en opslaan van 4 banden ongeveer € 70,00.

Kwik-Fit € 60,-
Euromaster € 70,-
UwAuto € 34,-

Helpen bij overstappen

Overstappen is lastig. Heeft u uw banden al ergens anders ondergebracht? Daarin kunnen wij u compleet ontzorgen. Wij nemen contact op met het bedrijf en halen de banden voor u op.

Velgen schoonmaken:
€ 9,- voor 4 velgen

Maar mijn banden zijn al bij u in opslag!

Zijn uw banden in 2018 al bij ons in opslag gegaan, betaald u niets. De velgen zijn al gereinigd toen ze in opslag gingen.

Waarom worden hier ineens kosten voor in rekening gebracht?

In het verleden hebben wij altijd het schoonmaken van velgen binnen de huidige prijs aangeboden. Achteraf bleek dit een tijdrovende taak. Het is ook een aantal keer voorgekomen dat monteurs er ronduit niet aan toe kwamen in het bandenwissel seizoen, en dat een aantal velgen welke lastig schoon te maken zijn, niet zijn schoongemaakt. Om het schoonmaken van de velgen toch aan te blijven bieden hebben wij ervoor gekozen om het schoonmaken van de velgen uit de prijs te halen en apart aan te bieden.

Combineren met een poetsbeurt(+) € 69,-

Maybach

Fris het voorjaar in met een schone auto. Combineer uw bandenwissel met een poetsbeurt of poetsbeurt(+). Hierbij wordt de auto ook gecleanert.

Meer over poetsbeurten

Maybach

Helpen bij overstappen

Overstappen is lastig. Heeft u uw banden al ergens anders ondergebracht? Daarin kunnen wij u compleet ontzorgen. Wij nemen contact op met het bedrijf en halen de banden voor u op.

For your considerationVan garage wisselen doet u niet zomaar!

Wij begrijpen goed dat u waarschijnlijk eerst kennis wilt maken. Daarom kunt u altijd vrijblijvend bij ons binnenlopen. U mag overal rondkijken en - als u dat wilt - stellen wij ons graag persoonlijk aan u voor. Onder het genot van een kopje Italiaanse Lavazza koffie of Engelse Twinings thee beantwoorden wij graag al uw vragen.

Afspraak maken?

Bel ons op 045 542 5555 of WhatsApp via 06 463 453 78

of kom even binnen wandelen!

Soms zijn wij "lastig bereikbaar"

Dit kan omdat al onze monteurs in gesprek zijn, maar soms is het ook ronduit lastig de telefoon op te pakken met een versnellingsbak in de handen.

Wij bellen altijd terug!

Een keer bellen is voldoende. Als onze monteur geen tijd heeft om de telefoon op te pakken, gaat de monteur op een gelegen moment even zitten en belt hij u terug.

Locatie

Kleingraverstraat 154-B
6466 EJ Kerkrade

Boodschappen doen in plaats van wachten?

UwAuto ligt gevestigd om de hoek van het Carboonplein. Daardoor kunt u uw onderhoud combineren met het doen van de wekelijkse boodschappen. Op die manier word onderhoud aan uw auto alweer een stuk minder lastig.

Lastig parkeren?

Valet service

In onze straat is het soms lastig te parkeren. Gaat u alstublieft niet klungelen! Soms zorgt dit voor onveilige situaties (met fietsers) of ander verkeer.

Als u de auto gewoon voren op de stoep zet, zorgen wij ervoor dat er een voetenmatje en een stoelhoes in wordt gelegd en rijden onze monteurs de auto naar binnen.

Openingstijden

Maandag tot vrijdag van 08:30 tot 19:30
Zaterdag van 10:30 tot 16:15

Werkt u tot 5 uur?

Veel autobedrijven gaan om 17:30 dicht. Op dinsdag en donderdag werken wij ook in de avond. Als dit voor u beter werkt, dan kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud of reparaties.

Aangepaste openingstijden

In het weekend werken wij ook op afspraak.

Maybach

Iets andersAdvies nieuwe banden

Heeft u nieuwe banden nodig, maar heeft u hierbij hulp nodig? Ook daar kunnen wij mee helpen. Voor € 14,95 voor 2 banden en € 17,95 voor 4 banden zoeken wij samen met u naar een goede band welke past bij uw situatie. Wij adviseren ook in all-season banden.

Koopt u zelf uw banden?

Graag! U kunt de banden bij ons laten afleveren en dan monteren wij ze.

Met spoed banden nodig?

Via onze leverancier kunnen wij de meeste banden sneller leveren dan de meeste webwinkels. Als u met spoed banden nodig heeft, kunnen ze binnen 2 à 3 uur geleverd worden.

UwAutoPremium merk
voor normale
mensen

For your considerationVan garage wisselen doet u niet zomaar!

Wij begrijpen goed dat u waarschijnlijk eerst kennis wilt maken. Daarom kunt u altijd vrijblijvend bij ons binnenlopen. U mag overal rondkijken en - als u dat wilt - stellen wij ons graag persoonlijk aan u voor. Onder het genot van een kopje Italiaanse Lavazza koffie of Engelse Twinings thee beantwoorden wij graag al uw vragen.

Afspraak maken?

Bel ons op 045 542 5555 of WhatsApp via 06 463 453 78

of kom even binnen wandelen!

Wij bellen altijd terug!

Een keer bellen is voldoende. Als onze monteur geen tijd heeft om de telefoon op te pakken, gaat de monteur op een gelegen moment even zitten en belt hij u terug.

NieuwVervangend vervoer

€ 4,95 per dag voor Fiat Seicento

Bijdrage milieu

Denkt u dat een nieuwe Kia Picanto echt schoner is dan een oude Fiat Seicento? We zorgen veel beter voor de aarde wanneer we auto’s oprijden (zelfs als ze ‘oud’ en vies zijn). Het produceren van een Tesla (en accu’s) meer CO2 uitstoot dan het oprijden van een Seicento!

Gratis leenfiets

€ 14,95 per dag voor Mini

NieuwHaal- en brengservice

Sinds 2018 bieden wij ook een "Haal- en brengservice". U brengt bijvoorbeeld de auto, wij brengen u met uw auto naar huis, en als de auto klaar is halen wij u ook weer op een gewenst tijdstip op. Op die manier hoeft u niet op de receptie te wachten, hoeft u zelf geen vervoer in uw omgeving te verzorgen, en kunt u lekker andere dingen doen.

Wegens aanhoudend succes - en omdat wij hier bijna dagelijks een dagtaak aan hebben - hebben wij besloten om deze dienst voor €9,- aan te bieden.

NieuwOphaaldienst € 9,-

Wij kunnen ook uw auto komen ophalen met behulp van bijvoorbeeld een trailer (of wij nemen een tweede persoon mee) - die eventueel ook vervangend vervoer voor u klaar zet. Dan heeft u hier helemaal geen omkijken meer naar!

Beoordelingen op Google
3.9 26 reviews
Nardy Pillards

Service met een knipoog. Een verrassend concurrerende prijs. Mijn vaste garage vanaf nu.

H Hakens

Je wordt hier als klant behandeld. Dit in tegenstelling tot sommige (merk garage's

Huub janssen

Ben vandaag geweest om te informeren naar koste distributie riem.
Moest half uur wachten.
Kon niet meteen zeggen wat zo'n reparatie zoe kosten.
Ben vertrokken naar andere garage

Waarom anderen vóór u voor UwAuto kiezen

Italdesign Scighera

Waarom anderen vóór u voor UwAuto kiezen

Italdesign Scighera

Fabrieksgarantie blijft behouden

Om de fabrieksgarantie van uw auto te behouden is het niet noodzakelijk het onderhoud door de merkdealer uit te laten voeren. De belangrijkste voorwaarde is dat uw auto wordt onderhouden volgens de fabrieksvoorschriften.

Meer over fabrieksgarantie

Persoonlijk contact met de persoon die aan jouw auto werkt

Merkdealers zeggen vaak dat hun monteurs uw auto van binnen en van buiten kennen. Toch staan de monteurs vaak in de 'glazen box' en heeft u alleen persoonlijk contact met de receptionist. Als u naar de dokter gaat, kiest u toch ook voor de arts en niet voor een gebouw? Bij UwAuto heeft u altijd de mogelijkheid tot persoonlijk contact met de persoon die aan uw auto werkt.

Meekijken mag!

Omdat wij transparantie erg belangrijk vinden, kunt u - als u dat wilt - tijdens de onderhoudsbeurt of reparatie gewoon met de monteur meekijken! Hij zal u met veel enthousiasme vertellen wat er gebeurt. Op deze manier leert u uw auto beter kennen en ziet u precies wat bij een onderhoudsbeurt of reparatie allemaal wordt gedaan.

Ruime openingstijden

De meeste autobedrijven zijn om 17:30 gesloten. Vaak werken wij op dinsdag- en donderdagavond ook nog aan auto's. Als dit beter voor u werkt, kunt u ook op dinsdag- of donderdagavond een afspraak plannen - bijvoorbeeld als u tot 5 uur moet werken en pas om 6 uur thuis bent.

Ook zijn wij op zaterdag en zondag open op afspraak.

Geen reparaties zonder overleg

Vaak is het doel bij garagebedrijven om een auto zo kort mogelijk binnen te houden en binnen die tijd zoveel mogelijk omzet te genereren. Tussendoor contact opnemen met een klant wordt in de garagewereld doorgaans als een "last" ervaren. Het is daarom ook geen zeldzaamheid dat er werkzaamheden en onderdelen op de factuur staan waar u niet om heeft gevraagd, maar waar u uiteindelijk wel voor moet betalen.

Bij UwAuto geen rare fratsen. Wij voeren alleen de met u afgesproken werkzaamheden uit. Op het moment dat wij constateren dat een onderdeel aan vervanging toe is, nemen wij altijd eerst contact met u op met een prijsopgave. Wij bestellen en monteren het onderdeel pas als u toestemming heeft verleend.

Wij bewaren oude onderdelen tot na facturatie

Wij gooien na een reparatie niet meteen alle onderdelen bij het oud ijzer. Als u dat wilt, nemen - als u dat wilt - altijd de tijd om uit te leggen waarom wij denken dat een bepaald onderdeel aan vervanging toe is. Zo ontstaan er geen "Kwik-Fit verhalen" waarbij u voor een onderhoudsbeurt / APK-keuring komt en uw remmen vervangen zonder overleg worden vernieuwd terwijl deze makkelijk een paar duizend kilometer meegaan.

Kijk ook eens naarWat wij
nog
meer
doen

Bandenwissel + opslag

Het demonteren, schoonmaken en opslaan van uw winterbanden plus het monteren van uw winterbanden kost slechts € 34,- (voor een complete set van vier banden en velgen).

Meer over bandenwissels

Poetsbeurt+ € 69,-

Soms mag u zichzelf en uw auto best een beetje verwennen. Bijvoorbeeld met een poetsbeurt voor uw auto.

Meer over poetsbeurten

Storingsdiagnose & reparatie

Soms is uw auto opstandig. Hij maakt vreemde geluiden, er gaan spontaan controle lampjes branden of hij vertoont ander wangedrag. Misschien is uw auto ook wel buiten zijn eigen schuld stuk gegaan, bijvoorbeeld omdat onderdelen door ouderdom versleten zijn of omdat iemand er tegenaan is gereden. Hoe uw auto ook aan zijn probleem gekomen is, wij helpen hem er altijd weer vanaf.

Meer over storingsdiagnose & reparaties >>