Mooie schone auto?

Soms mag u zichzelf en uw auto best een beetje verwennen. Bijvoorbeeld met een poetsbeurt voor uw auto.

Poetsbeurt | € 29, - of € 39,-

Bij een poetsbeurt geven wij de buitenkant van uw auto eerst een grondige wasbeurt. Omdat ervaring uitwijst dat een handmatige wasbeurt het beste resultaat oplevert, wassen wij uw auto volledig met de hand. Om strepen te voorkomen wordt uw auto na het wassen ook helemaal met de hand afgedroogd. Na de wasbeurt besteden wij aan de buitenkant extra aandacht aan de ramen en de wielen. Als u uw auto lichtenmetalen velgen heeft, worden deze met speciale velgenreiniger schoongemaakt. Vanzelfsprekend zorgen wij er ook voor dat alle moeilijk bereikbare plekken van de velg goed worden gereinigd. Als de buitenkant van uw auto schoon is, richten wij ons op het interieur. Wij zorgen ervoor dat de ramen mooi schoon worden gemaakt, de bekleding van uw auto gestofzuigd en al het stof uit interieur wordt verwijderd.

Prijs

Afhankelijk van hoe vies uw auto is, kost een poetsbeurt € 29,- of € 39,-. Veruit de meeste poetsbeurten kosten overigens gewoon € 29,-. Alleen als uw auto echt heel erg vies is, vragen wij € 39,-. Wij vertellen u altijd vooraf wat de poestbeurt aan uw auto kost.

Details tellen

Ondanks dat wij slechts € 29, - of € 39, - voor een poetsbeurt vragen, staat kwaliteit voorop. Dit betekent dat wij uw auto met aandacht voor detail poetsen. Bij de poetsbeurt worden dus bijvoorbeeld ook de deursponningen en de randen van de koffer- en motorruimte netjes gepoetst.

Poetsbeurt+ | € 69,-

De Poetsbeurt+ omvat alle onderdelen van de poetsbeurt. Als extra bevat deze behandeling ook het behandelen van de lak met een polish. Door deze behandeling krijgt de lak weer glans en worden kleine krasjes en schrammen verwijderd.

Twee emmers en geen spons of zeem

Om krassen te voorkomen maken wij bij het wassen van uw auto geen gebruik van een spons of zeemleer. In plaats daarvan gebruiken wij een handschoen van microvezel en een doek van microvezel. Bij het wassen gebruiker wij bovendien altijd twee emmers. Eén emmer met water én shampoo en één emmer met alleen water. Voordat de doek in de emmer met shampoo komt, wordt deze altijd eerst in de emmer met alleen water schoongespoeld. Dit verlaagt de kans op krasjes aanmerkelijk.

Extra behandelingen

Bovenstaande twee behandelingen zijn “basisbeurten”. Soms heeft uw auto misschien ook een extra behandeling nodig. Bijvoorbeeld als er vlekken in de bekleding zitten, er een nare lucht in de auto hangt of er sprake is van verweerde lak of diepere krassen. Ook bij dit soort problemen kunnen wij u verder helpen. Dit geldt trouwens ook als u een cabrio heeft met een canvas dak met groene aanslag. Als u even belt of langst komt kunnen wij samen kijken hoe wij uw auto weer in topconditie krijgen.

Niet tevreden? Geld terug

Als u niet tevreden bent over de poetsbeurt, krijgt u uw geld gewoon terug. Geen discussie.

Kleingraverstraat 154-B, 6466 EJ KERKRADE - T 045 5425555