Parttime autotechnicus?

Wij zijn op zoek naar een autotechnicus die zelfstandig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden kan uitvoeren. De werkzaamheden variëren daarbij van kleine en grote onderhoudsbeurten tot en met het vernieuwen van bijvoorbeeld distributieriemen.

Wat reparaties betreft draai jij je hand niet om voor werkzaamheden zoals het vervangen van een koppeling of een versnellingsbak. Bij (mechanische) storingen ben je in staat om (een eerste) diagnose zelfstandig te stellen. Voor moeilijkere (electronische) storingen kun je terugvallen op een ervaren autotechnicus gespecialiseerd in storingsdiagnose.

Wat wij verder nog belangrijk vinden:

  • Je hebt een relevante opleiding gevolgd.
  • Je bent bij voorkeur APK keurmeester.
  • Je bent accuraat en streeft ernaar werkzaamheden in één keer goed te doen.
  • Als iets fout gaat – wat altijd kan gebeuren – doe je daar niet moeilijk over en geef je dat gewoon toe.
  • Je werkt graag in een opgeruimde en schone werkplaats en draagt er actief aan bij dat deze opgeruimd en schoon blijft.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Als jij je in dit profiel herkent en je vindt het vak van autotechnicus bovendien oprecht het leukste van de wereld, dan nodigen wij jou graag uit om te reageren.

Iets meer over ons

Wij zijn een eigenzinnig autobedrijf met een eigen visie. Wij bieden klanten dezelfde kwaliteit als een officiële dealer maar dan voor een eerlijke prijs. Wat wij daarbij belangrijk vinden is om “iedere dag” een beetje beter te worden en consequent met onze tijd mee te gaan.

Teneinde de vaardigheden van onze onderneming - en onze medewerkers - daadwerkelijk te verbeteren, proberen wij ons voortdurend verder te ontwikkelen. Steeds beter worden in wat je doet, staat bij ons dan ook voorop, onafhankelijk van functie of leeftijd.

Wat bieden wij

  • Een baan in een klein en gedreven team.
  • Een marktconform salaris.
  • Een deeltijdbaan (alles tussen 8 en 24 uur per week is bespreekbaar)
  • Indien jij dat prettig vind, flexibele werktijden

Moderne werkgeverschap

Veel autobedrijven bieden nog steeds alleen voltijdbanen. Je werkt van 08:15 tot 17:00 uur en dat vijf dagen in de week. Behalve op vrijdag, dan werk je waarschijnlijk wat korter. Daaromheen mag je jouw privé leven plannen. Als jij een dergelijke routine prettig vindt, kan dat bij ons uiteraard ook (geen enkel probleem). Wij kunnen je echter ook meer flexibiliteit bieden. Zowel wat betreft het aantal uren dat je werkt, als wanneer je werkt. En moet je onverwacht weg, om met je kindje naar de dokter te gaan? Dan doen wij niet moeilijk. Wil je vrij om een hobby uit te oefenen? Ook geen probleem.

Interesse?

Als je interesse hebt in deze baan, stuur dan een e-mail met CV en eventueel een motivatie via deze link.

Bij vragen of opmerkingen, kun je contact opnemen met Jeannette Vroomen-Kleijnen (0455425555).

Kleingraverstraat 154-B, 6466 EJ KERKRADE - T 045 5425555