Makkelijke bereikbaar - Route

Vanaf het voorjaar van 1955 tot het najaar van 2013 waren wij gevestigd aan de Locht 193 in Kerkrade. U kent ons waarschijnlijk nog als Auto Kleijnen. In verband met de aanleg van de Buitenring zijn wij in november 2013 verhuisd!

Sindsdien vindt u ons aan de Kleingraverstraat 154b in Kerkrade!

Winkelen

Ons bedrijf ligt in het centrum van Spekholzerheide. Net om de hoek treft u het Carboonplein. Op en rond dit plein vindt u een ruim aanbod interessante winkels waaronder een Albert Heijn, Jumbo en Aldi supermarkt. De lokale, ambachtelijke bakkers en slagerijen - ook verderop in de Akerstraat gelegen - kunnen wij u van harte aanbevelen. Allemaal op minder dan één minuut lopen van ons bedrijf. Terwijl wij aan uw auto werken, kunt u dus – als u dat wilt – uw boodschappen doen.

Als u geen zin heeft in winkelen, kunt u vanzelfsprekend ook gebruik blijven maken van onze leenauto’s of van onze gratis haal- en brengservice.

Valet Parking

U hoeft bij ons nooit een parkeerplaats te zoeken. Als u komt aanrijden, parkeert u gewoon recht voor de deur (recht voor de poort). Daarna geven wij uw auto een veilig plekje. Zo hoeft u zelf nooit een parkeerplaats te zoeken.

Route

Klik op deze link om via Google Maps de makkelijkste route naar ons bedrijf te bepalen.

Kleingraverstraat 154-B, 6466 EJ KERKRADE - T 045 5425555