Lease

Leaserijders

Leaserijders - van auto of van welk ander merk dan ook - zijn bij ons van harte welkom. Wat betreft Reparatie, Onderhoud & Banden bieden wij dezelfde diensten als de dealer van uw merk. Toch zult u bij ons een duidelijk verschil in benadering merken.

Hoewel ons bedrijf een moderne uitstraling heeft, zijn wij nog ouderwets geïnteresseerd in onze klanten. Zo vinden we dat we onze klanten bij naam moeten kennen. En als we iets beloven willen we dat nakomen. Dit klinkt vanzelfsprekend, maar in de praktijk is dit vaak niet zo.

Dealerkwaliteit

Op technisch vlak willen wij niet onderdoen voor dealerbedrijven. Wij willen minimaal dezelfde kennis in huis hebben, maar dan - inderdaad - voor alle merken. Misschien ambitiues, maar anno 2019 wel realistisch. Op deze website kunt u daar mee over lezen.

Kennismaken

Wilt u vrijblijvend met ons kennismaken? Kom dan gerust langs. Wij presenteren ons bedrijf met veel plezier aan u - zonder verdere verplichting.

Vervangend vervoer

Bij een onderhoudsbeurt of reparatie kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Indien u dit wenst zorgen wij voor een auto uit dezelfde klasse.

Lease-maatschappijen

Voor lease-maatschappijen kan het intressant zijn om haar lease-rijders in Kerkrade en omgeving op Uwauto! te wijzen. Terwijl de kosten voor u als leasemaatschappij aanmerkelijk zullen dalen, bieden wij uw berijder een ervaring waarvan het kwaliteitsniveau dat van een dealerbedrijf op alle fronten overtreft.

Kleingraverstraat 154-B, 6466 EJ KERKRADE - T 045 5425555