Een "losse" APK?

Voor sommige klanten wordt de prijs hoger

Heel lang hebben wij een losse APK aangeboden voor € 19,- (een prijs welke ver onder de kostprijs ligt). Het doel daarvan was om iedereen die op zoek is naar dealerkwaliteit onderhoud op een aantrekkelijke manier met ons kennis te laten maken.

In de praktijk blijkt echter dat een losse APK vooral wordt gekozen door mensen welke hun auto zelf onderhouden of dit door "een kennis" laten doen (alsmede door mensen welke hun auto niet of nauwelijks onderhouden).

Omdat wij - nu en in de toekomst - dealerkwaliteit onderhoud voor een eerlijke prijs willen kunnen aanbieden, verhogen wij op 30 juni 2018 de prijs van een losse APK als u geen onderhoud bij ons laat uitvoeren.

Wat kost een APK voor u?

  • Helemaal niks, als u een APK combineert met een onderhoudsbeurt (u mag tot 2 maanden voor de APK vervaldatum keuren zonder dat de vervaldatum wijzigt).
  • Nog steeds € 19,- als u een half jaar voor of na de APK een onderhoudsbeurt (bij ons) laat uitvoeren.
  • Als u bij ons om het jaar een onderhoudsbeurt laat uitvoeren (bijvoorbeeld omdat u niet veel rijdt), dan betaald u € 39,- voor de APK (in het jaar dat u geen onderhoud laat uitvoeren).
  • Laat u uw auto niet (of elders) onderhouden? Dan kost een APK € 49,-

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, afmelden bij RDW, wettelijk verplichte roetmeting en/of EOBD-test.

Geen verrassingen

Bij een APK controleren wij of uw auto voldoet aan de wettelijk gestelde APK eisen. Blijkt dat reparaties noodzakelijk zijn om “door de APK” te komen dan ontvangt u altijd een (vrijblijvende) prijsopgave.

Gratis herkeuring

Als uw auto tijdens de APK door ons wordt afgekeurd, bieden wij u een gratis herkeuring aan. Dit geldt alleen als u de benodigde reparatie(s) bij ons laat uitvoeren.

Afspraak maken?

Een afspraak maken kan telefonisch of persoonlijk (helaas nog niet via deze website).

Kleingraverstraat 154-B, 6466 EJ KERKRADE - T 045 5425555