Fabrieksgarantie!

Om de fabrieksgarantie van uw auto (of welk ander merk dan ook) te behouden is het niet noodzakelijk het onderhoud door de merkdealer uit te laten voeren. De belangrijkste voorwaarde is dat uw auto wordt onderhouden volgens de fabrieksvoorschriften.

Mag ik mijn auto zelf onderhouden?

Juridisch is het zo dat de fabrieksgarantie zelfs behouden blijft als u het onderhoud zelf, volgens de regels, uitvoert. In dat geval is het overigens wel belangrijk dat u kunt aantonen dat u de onderhoudswerkzaamheden daadwerkelijk heeft uitgevoerd en dat dit op de juiste manier en op het juiste moment is gebeurt.

Onderhoud door een BOVAG bedrijf

Als uw auto door een autobedrijf dat lid is van BOVAG - zoals Uwauto! - wordt onderhouden dan wordt er juridisch automatisch vanuit gegaan dat het onderhoud op een zorgvuldige manier is gebeurt. Hier kan dus nooit een discussie over ontstaan.

Conclusie

Ook als uw auto nog fabrieksgarantie heeft, kunt u deze met een goed gevoel door ons laten onderhouden. Omdat wij ons strikt confirmeren aan de fabrieksvoorschriften én lid zijn van de BOVAG hoeft u zich over de fabrieksgarantie geen zorgen te maken. Zo krijgt u het beste van twee werelden: dealerkwaliteit én een eerlijke prijs.

Kleingraverstraat 154-B, 6466 EJ KERKRADE - T 045 5425555