Lage prijs en kwaliteit?

Zeker als u een vrij jonge auto rijdt, zijn de onderhoudskosten bij veel dealerbedrijven buitengewoon hoog. De prijs staat vaak niet in verhouding met de werkzaamheden en de kosten welke de dealer maakt. Door onze werkwijze zijn wij in staat dealerkwaliteit te combineren met een aantrekkelijke prijs. Wij kunnen u deze gunstige prijsstelling bieden door goed te letten op onze kosten en alleen te investeren in onderwerpen die u als klant ten goede komen.

Waarin wordt geïnvesteerd?

Opleiding van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Hoe meer kennis onze medewerkers hebben, des te sneller zijn ze in staat een diagnose te snellen. Hetzelfde geldt voor moderne (diagnose)apparatuur. Door hierin te investeren kunnen wij beter en sneller werken waardoor wij minder uren hoeven te berekenen. Door te investeren in opleiding en training zijn we bovendien (meestal) in staat ook complexere problemen in één keer op te lossen. Daarnaast vinden wij een prettige werkomgeving voor onze medewerkers van groot belang, hoe beter onze medewerkers in hun vel zitten, hoe beter onze service zal zijn.

Waarin wordt niet of minder geïnvesteerd?

Er zijn twee belangrijke manieren waarmee wij kosten besparen:

  • Hoewel wij het belangrijk vinden om gevestigd te zijn in een schoon, opgeruimd en makkelijk bereikbaar bedrijfspand, vinden wij dat onze bedrijfsruimte bescheiden mag zijn. Door bewust niet te kiezen voor een architectonisch hoogstandje op bijvoorbeeld de autoboulevard kunnen wij (fors) sparen op onze huisvestingskosten.
  • De tweede - bijzonder omvangrijke - besparing realiseren wij doordat we geen eigen autovoorraad hebben en bij ons ook geen verkopers in dienst zijn. Hoewel veel dealerbedrijven dat niet graag toegeven (en u als consument het zich misschien niet kunt voorstellen), worden op de verkoopactiviteiten per saldo meestal grote verliezen geleden. Deze verliezen compenseren dealerbedrijven door extra hoge tarieven te berekenen voor onderhoud. Omdat wij geen verkoopverliezen hoeven te compenseren, kunnen wij u in de werkplaats een eerlijke prijs berekenen. (Overigens kunnen wij u ook nieuwe en gebruikte auto's van alle merken tegen interessante prijzen lleveren. Klik (bovenaan op de website) op 'Nieuwe auto?' voor meer informatie.

Kleingraverstraat 154-B, 6466 EJ KERKRADE - T 045 5425555